Caraş-Severin, Romania

LUPAC – AFC Voința Lupac a câștigat sâmbătă, 11 noiembrie, cu scorul de 2-1, partida cu CSO Turceni, din etapa a XII-a a Ligii 3, Seria a VII-a! Marian Musteța de deschis scorul în minutul 41, Mânerici a egalat pentru Turceni în minutul 56, iar Jinga a adus victoria Lupacului prin golul din minutul 88!

„A fost un meci disputat și această victorie ne dă speranțe că putem și mai mult. Știam că Turceni are nevoie de puncte, căuta prima victorie, noi am venit după acea victorie cu Șimian de acasă și nu am avut altă alternativă decât să obținem alte trei puncte. Am început meciul în formula 4-4-2, exact cum am jucat și acasă cu Șimianul și am reușit să ajungem de multe ori în fața porții adverse. Totuși, golul a venit spre finalul primei reprize și am intrat la pauză cu 1-0. Pe parcursul jocului terenul a devenit din ce în ce mai greu din cauza ploii, iar meciul a fost unul de luptă. Gazdele au înscris printr-un șut sub bara lui Paul, dar eu am știut că adversarii noștri pot rezista aproximativ 65-70 de minute. Chiar și așa, gazdele au lovit bara dintr-o lovitură liberă, iar noi am ratat foarte mult prin Avramovici și Ivașcu. Am fost nevoit să fac câteva schimbări în ofensivă și am reușit să marcăm golul victoriei spre final de meci. Mă bucur că ne-am adjudecat cele trei puncte, după un joc de luptă și cred că Lupacul poate mult mai mult.”, a spus Mircea Manu, antrenorul Voinței.

Lupac: Mereu, Banac (79, Stoia), Săndescu, Giurică, Dalea (68, Jinga), Ivașcu (90+1, Gabriel Ursu), Canea, Danci (cpt.) (90+1, Kawagoe), Marius Musteța, Marian Musteța și Avramovici (79, Olariu). Rezerve: Păsule, I. Lungu, Ștefan Lungu și Tudor.

Echipa cărășeană a acumulat 13 puncte și a urcat pe locul 7 în clasament. Pentru Lupac urmează jocul de sâmbătă, 18 noiembrie, de la ora 14, acasă, cu Jiul Petroșani, ocupanta locului 6, cu 16 puncte, echipă antrenată de fostul tehnician al „croaților”, Adrian Enășescu.

JCS-Ștefan Moraru