Caraş-Severin, Romania

LUPAC – Cu multe noutăți în lot, revelația seriei a VII-a a Ligii 3 va pleca duminică, 30 ianuarie, într-un cantonament de o săptămână în stațiunea Secu, după ce în prima săptămână de pregătire „croații” s-au antrenat pe la baza proprie!

La finalul stagiului de pregătire, elevii lui Boșco Vișatovici vor disputa și primul joc amical. Voința Lupac va întâlni sâmbătă, 5 februarie, pe terenul sintetic din Valea Domanului, formația din Buziaș. În ultima perioadă, lotul Lupacului a suferit unele modificări. Așadar, în cantonamentul de la Secu, Boșco Vișatovici va avea la dispoziție mai mulți jucători noi, unii proveniți de la Progresul Ezeriș sau CSM Reșița.

„Până în acest moment, de la echipă au plecat Ionuț Găman, Alexandru Gruia, Daniel Petruț, Alexandru Avramovici care s-a înțeles cu Deva, Laurențiu Gherghinescu, Robert Mihaly, Robert Cărăușu și Dorel Zamfir. Ne-am întărit formația prin aducerea lui Andrei Vaștag, Alexandru Giurică (mijlocaș central de 20 de ani care a evoluat la ACS Progresul Ezeriș), Cătălin Bagherea (mijlocaș de 20 de ani care a evoluat la CSM Reșița), Robert Dalea (fundaș stânga de 20 de ani care a evoluat la ACS Progresul Ezeriș și este crescut la centrul de copii și juniori al CSM Reșița), Rafael Hrudei (venit de la Progresul Ezeriș) și Demetris Cristodulo (atacant de 19 de ani care a evoluat la CSM Reșița). În echipa noastră s-a simțit lipsa, în prima jumătate a campionatului, a jucătorilor tineri. Am considerat că este benefic pentru echipă să aducem câțiva fotbaliști tineri. Vrem să fie concurență în rândul juniorilor. De asemenea, am considerat că avem nevoie și de un jucător cu experiență și de aceea l-am convins pe Andrei Vaștag să ni se alăture. În proporție de 90% lotul a rămas același ca în prima parte a campionatului și sperăm ca în etapele viitoare acești noi jucători să aducă un plus în echipă. Legat de pregătire, duminică vom merge în cantonamentul din stațiunea Secu, ne vom pregăti timp de o săptămână, iar sâmbăta viitoare vom juca primul amical din această iarnă, cu Buziaș, pe terenul sintetic din Valea Domanului. Această perioadă nu este una foarte plăcută pentru jucători, deoarece punem mare accent pe pregătirea fizică. Cum le-am tot spus la băieți, fără pregătire nu se poate face treabă bună. Trebuie să muncim pentru a aduce rezultate și mai bune la echipă, deoarece ni se oferă niște condiții la nivel de Liga 3 foarte bune. Vrem să facem o figură frumoasă și în a doua parte a campionatului. În mare parte, acesta va fi lotul pentru retur, dar încercăm să aducem și un portar. Ne trebuie un înlocuitor după plecarea lui Petruț”, ne-a declarat antrenorul Boșco Vișatovici.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO: Miruna Mihancea