Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – În ultima etapă a play-off-ului Ligii 3, AFC Voința Lupac va primi sâmbătă, 21 mai, de la ora 18:00, vizita echipei CSM Reșița! Rosso-nerii sunt pe primul loc cu 70 de puncte, în timp ce Lupacul are asigurat locul 3, cu 41 de puncte acumulate!

Gândul elevilor lui Dan Alexa nu este la acest ultim meci din play-off, ci la cel de miercurea viitoare: barajul de promovare în liga secundă.

„Avem ultimul joc la Lupac și vom menaja patru sau cinci jucători în perspectiva primei manșe de baraj. Deocamdată nu se știe cu cine vom juca. Din punct de vedere matematic, Ghiroda mai are șanse la prima poziție în clasament. La jocul cu Lupac vor fi în teren mai mulți jucători tineri care au făcut performanță la juniori. Le-am dat o șansă acestor tineri, s-au antrenat în această săptămână cu noi și sper să demonstreze că merită să fie la echipa mare. Este important pentru noi ca și club să putem să-i urmărim de aproape pe acești juniori. Avem un program normal de antrenamente până la baraj și nu vreau să schimb nimic. Miercurea viitoare va fi un meci de baraj cu miză și este important ca toți jucătorii să fie serioși. Vom încerca să-i ducem pe fotbaliștii noștri într-o formă sportivă cel puțin la fel de bună ca și la ultimul joc. Pentru că va fi un meci de baraj, consider că șansele sunt de 50/50. Se poate întâmpla orice, deoarece vom întâlni o reprezentantă a unui județ care a scos foarte mulți fotbaliști talentați. Nu cred că există echipe favorite la acest baraj”, a declarat antrenorul Dan Alexa.

JCS-Ștefan Moraru