Caraş-Severin, Romania

Asta este promisiunea lui Nicolae Ciucă, candidatul oficial PNL la alegerile prezidențiale din 24 noiembrie!

În cadrul unei reuniuni a Consiliului Național, cei aproape 1.200 de delegați liberali au votat în unanimitate pentru Nicolae Ciucă, actualul președinte al PNL, să reprezinte partidul în cursa pentru Palatul Cotroceni. Pe scena Consiliului Național, alături de Ciucă au fost prezenți liderii de la centru și din teritoriu ai partidului, printre care secretarul general Lucian Bode, prim-vicepreședinții Dan Motreanu, Rareș Bogdan și Gheorghe Flutur, precum și miniștri și primari de renume, inclusiv Emil Boc și Nicușor Dan, primarul general al Capitalei. În discursul său, Ciucă a declarat că această candidatură reprezintă cea mai importantă misiune a sa de până acum: „Candidez pentru familiile și comunitățile din România, pentru siguranța țării și viitorul ei. Cu inima curată și credința că, împreună, putem realiza lucruri mari!“, a spus liderul PNL. El a subliniat că „PNL este singurul partid care a știut să ofere românilor și prosperitate, și libertate“ și a punctat că viitoarea guvernare trebuie să fie o coaliție de dreapta, opțiunea preferată de români.

Susținerea pentru candidatul liberal a venit și din partea primarului Clujului, Emil Boc, care a declarat: „E un președinte care are capacitatea să ne unească, să construiască punți, nu ziduri. Cu Ciucă, România va fi în siguranță.“

De asemenea, Rareș Bogdan a lăudat mobilizarea liberalilor din toată țara, exprimând încrederea că aceștia vor forma armata câștigătoare a lui Nicolae Ciucă.

Președintele PNL a încheiat printr-un apel la unitatea partidului și la o muncă susținută pentru succesul electoral, afirmând că este onorat de încrederea acordată și convins că PNL va continua să ducă mai departe tradiția sa.

Delegația PNL Caraș-Severin, condusă de președintele filialei județene, Ion Marcel Vela, a votat pentru candidatura la funcția de președinte al României a lui Nicolae Ionel Ciucă în cadrul Consiliului Național al Partidului Național Liberal.

JCS-Denis Dutca

Adaugă comentariu