Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a câștigat sâmbătă, 1 aprilie, cu scorul de 1-0, partida cu CS Crișul Chișineu Criș, din prima etapă a play-off-ului Ligii 3, din Seria a VIII-a!

Într-un un joc în care fotbaliștii rosso-neri s-au luptat cu adversarii, dar și cu ploaia, în minutul 50, din pasa lui Mensah, atacantul Vlad Chera l-a executat pe portarul advers cu un lob elegant și a adus astfel primele trei puncte din play-off pentru Reșița. Chiar dacă a plouat încontinuu, pe teren formându-se bălți în mai multe zone, totuși gazonul a rezistat. Spre finalul partidei, Reșița ar fi putut majora avantajul de pe tabelă, dar tânărul Gomboș a lovit bara.

„O dublă cu Crişul și din nou o victorie binemeritată, muncită, pe un teren foarte greu, care, din păcate, ne-a pus foarte multe probleme din cauza condițiilor meteo. Tot ceea ce am pregătit în săptămâna de dinaintea meciului a trebui să readaptăm condițiilor date. Una peste alta, cred că această victorie este foarte importantă și ne dă un moral bun pentru ceea ce urmează, adică meciul de săptămâna viitoare cu Lipova. Vom juca cu o echipă care a făcut niște transferuri foarte interesante în această vacanță de iarnă. Mă referă în primul rând la Popovici care, prin prezența lui, din ceea ce am văzut, a schimbat și sistemul lor de joc. Dar avem la dispoziţie o săptămână în care vom putea analiza și pregăti foarte bine meciul. Mă bucură faptul că am reușit să dau minute și juniorilor. S-a creat, așa, o psihoză la nivel de Reșița că nu acord minute juniorilor, dar iată că am reușit să-i dau din nou şansa și lui Gomboş, care a intrat foarte bine. Meciul trecut a intrat și a dat pasa de gol, iar la acesta a intrat și a dat o bară. Una peste alta, mă bucur că mă pot folosi de acești juniori și în curând vor debuta și alți copii care merită să joace. Felicit echipa de juniori a clubului pentru rezultate și pentru performanța deosebită pe care a făcut-o în Cupa României și să nu uităm faptul că acești juniori au fost cu noi în cantonament. 11 dintre ei au intrat în proiectul pe care noi l-am pregătit şi iată că se văd rezultatele muncii lor. Felicitări tuturor!”, a spus antrenorul Călin Cheregi.

CSM Reșița: Cristian Zimmermann, Ștefan Bărboianu, Alin Dudea, Cornel Ardei, Marian Drăghiceanu, Alfred Mensah, Sergiu Rimovecz, Ionuț Popescu, Alexandru Negru, Vlad Chera și Gakou Aboubacar. Rezerve: Cătălin Căpățână, Nicușor Fota, Bogdan Szijj, Alexandru Dane, Sebastian Velcotă, Robert Petre, Remus Trancă, Mario Ivașcu și Gabriel Gomboș.

Crișul: Adelin Iliescu, Andrei Halos, Adelin Pașca, Bogdan Burlă, Gabriel Siminic, Angelo Iuga, Cătălin Grigore, Flavius Toboșaru, Ruben Vecerdea, Denis Janu și David Popa.

În etapa a II-a, Reșița va evolua tot pe teren propriu, pe 8 aprilie, cu Șoimii Lipova. Echipa lui Cheregi este pe primul loc cu 45 de puncte, iar Lipova ocupă locul secund, cu 42.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO: Miruna Mihancea