VIDEO! Trei percheziţii pentru o cultură de canabis! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – În această dimineaţă, au fost efectuate trei percheziţii domiciliare la adresele unor persoane din Caraş-Severin şi Timiş, bănuite de trafic de droguri de risc, în cursul zilei şase bărbaţi cu vârste cuprinse între 20 şi 31 de ani fiind conduşi la audieri. A fost descoperită o cultură în aer, de canabis, în jurul căreia se închegase o reţea de distribuţie!

În urma activităților, au fost descoperite și ridicate o cultură out-door, formată din 7 plante de canabis, 300 de grame de fragmente vegetale uscate, pregătite pentru distribuire, instrumente folosite la prepararea dozelor, precum și un pistol, despre care urmează a se stabili dacă era deținut legal. Din cercetări a rezultat faptul că un bărbat, de 28 ani, din județul Timiș, ar fi cultivat droguri de risc la domiciliu, pentru consum propriu și pentru distribuție. Drogurile de risc ar fi fost distribuite, ulterior, în Timiș și Caraș-Severin, fie în mod direct, fie prin intermediari, de asemenea consumatori de droguri, contra unor sume de bani.

Operaţiunile au fost puse la cale de poliţişti de la Crimă Organizată din Caraş-Severin, cu sprijinul brigăzii timişene, împreună cu procurori DIICOT, cu suportul Direcţiei de Operaţiuni Speciale, dar şi al jandarmilor timişeni şi cărăşeni, care au participat la percheziţii.

JCS-A.M.