VIDEO! Progresul Ezeriș a promovat în Liga 3! - Caon.ro
Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Formația antrenată de Adrian Enășescu a învins duminică, 9 august, echipa Știința Turceni (județul Gorj) cu scorul de 3-0 și a reușit astfel prima promovare în al treilea eșalon din istoria clubului. Cărășenii au deschis scorul prin Alexandru Rusnac și și-au securizat promovarea prin dubla lui Alexandru Avramovici!

Acesta a fost al doilea meci al barajului de promovare, în partida precedentă Ezerișul  terminând la egalitate, scor 1-1, partida cu Victoria Zãbrani, impunându-se apoi la loviturile de departajare. Jocul cu Știința Turceni a avut loc pe stadionul „Michael Klein” din Hunedoara.

ACS Progresul Ezeriș a început partida în formula: Birăescu (cpt.), Ciurea, Cheda, Zamfir, Marius Musteța, Drăgoi, Săndescu, Marian Musteța, Rusnac, Costescu și Popa. Au mai jucat: Avramovici, Străin, Chelu, Kawagoe și Secula.

„Băieții cred că merită felicitările și cred că s-a văzut de-a lungul jocului că meritam să promovăm. Ne-a ieșit un joc bun. Adversarul l-am considerat mai puternic, cred că a fost unul puternic, dar se pare că noi am fost mai buni. Ei veneau după o victorie confortabilă și cred că echipa noastră a jucat exact ce trebuie. Mă bucur că am arătat bine. Ne dorim să jucăm în Liga a III-a, însă așteptăm acum și decizia autorităților. Pentru Liga a III-a am muncit și vrem să arătăm bine acolo. Se pare că acest teren de la Hunedoara ne-a purtat noroc și mă bucur că ne-a ieșit așa cum ne-am propus”, a spus la final Adrian Enășescu, antrenorul echipei Progresul Ezeriș.

„A fost o victorie clară, echipa cea mai bună a câștigat, așa cum am promis tuturor iubitorilor de fotbal și nouă înșine! Ne-am ținut de cuvânt, am ajuns unde ne-am dorit pe linie sportivă, iar mingea este acum în terenul autorităților. Greul de abia acum începe pentru noi”, a precizat și Cristian Șodâncă, președintele Progresului Ezeriș.

JCS-Ștefan Moraru

VIDEO: Flavius Costescu

Si am promovatttt🍾🍾🍾

Posted by Fllavius Costy on Sunday, August 9, 2020