VIDEO! Lupacul s-a impus și la Târgu Jiu - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

LUPAC – AFC Voința Lupac a câștigat cu scorul de 2-1, partida cu CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, de pe stadionul „Municipal”! După acest succes, echipa pregătită de Boșco Vișatovici va termina play-off-ul pe locul 3!

Vichente Marcu și Milorad Banac au marcat cele două goluri ale cărășenilor, iar Lupuleț, din penalty, a înscris pe gorjeni. Maniera de arbitraj l-a deranjat cel mai mult pe Boșco Vișatovici, care a declarat că n-a mai văzut astfel de lucruri de când este în fotbal.

„Ne-am așteptat la un meci greu, a fost o deplasare lungă, deoarece am plecat în ziua jocului. Am avut un lot restrâns, de doar 13 jucători. A mai intervenit încă o accidentare în lot, dar am niște băieți extraordinari. Au arătat și au demonstrat încă o dată că și-au dorit victoria. Am reușit să luăm cele trei puncte puse în joc și suntem bucuroși că am încheiat acest play-off pe locul 3. Aș dori să precizez ceva la golul egalizator al formației din Târgu Jiu. Maniera de arbitraj a fost incredibilă și n-am mai văzut așa ceva de când sunt în fotbal. Arbitrul central a fluierat finalul primei reprize în minutul 46, băieții au ieșit de pe teren, pentru ca să se reîntoarcă înapoi. Tușierul a ridicat fanionul și a dat penalty tot în același minut al meciului. Mai avem ultima etapă cu Reșița, iar la băieți s-a acumulat deja multă oboseală. În două săptămâni și jumătate am avut patru jocuri foarte grele, din care am luat 9 puncte”, a declarat antrenorul Vișatovici.

Lupac: Trașcă, Lucica, Circa, Bărbulescu, Dalea (78, Arjocan), Săndescu, Danci (cpt.), Cega, V. Marcu, Jinga (90+1, Giurică), Banac (78, Vaștag). Rezervă: Căpățână.

Elevii lui Boșco vor întâlni pe 21 mai CSM Reșița, acasă, în ultima etapă a acestui play-off.

JCS-Ștefan Moraru

VIDEO: Voința Lupac