Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Suporterii și jucătorii au disputat un meci în care a contat mai puțin scorul final, principalul scop fiind sărbătorirea celor 98 de ani de existență ai celui mai iubit club din județ!

„A fost un meci organizat de galeria noastră, de asociația suporterilor, și cred că a fost o acțiune foarte frumoasă între galerie și jucătorii noștri de la CSM Reșița. Majoritatea jucătorilor noştri au fost juniori, pentru că cei mari sunt plecați în vacanță, aşa că au venit localnicii. Ne-am bucurat, sunt 98 de ani de la înființarea clubului nostru, care are o istorie frumoasă și cred că o să facem anual această acțiune. Mai ales peste doi ani, la centenar, vrem să facem o acțiune mult mai mare, în centrul orașului, poate reușim și o promovare în Liga 1. Ar fi cel mai frumos lucru care mi s-ar putea mie întâmpla în plan profesional. Am jucat si eu, am zis să fac o mișcare, dar se văd kilogramele în plus la unii dintre noi. Ca o glumă, a lipsit Leo Doană, din cauza unei accidentări. Încercăm să avem relații cât mai sudate cu suporterii, pentru că numai împreună putem reuși să ajungem acolo unde ne dorim cu toții”, a spus Cristi Bobar, președintele CSM Reșița.

Președintele Asociației Toți pentru Metalul Reșița, Marius Crai, a precizat: „Ideile care au stat la baza acestui eveniment au fost de fapt chiar scopurile principale ale asociației noastre: susținerea și promovarea brandului CSM Reşiţa pe plan local, regional și chiar național, dar şi apropierea și implicarea suporterilor alături de clubul nostru. Pe această cale vreau să le mulțumesc celor care au devenit membri ai asociației. Cu cât vom crește ca număr de oameni implicați în acest proiect, cu atât vom fi mai prezenți și mai puternici și cu oportunități mai importante să sprijinim CSM Reşiţa. Mulțumesc și băieților din asociație că au investit timp pentru culorile pe care le iubim.”

De la eveniment nu putea lipsi liderul de galerie, Marcel Gușcă. „Mă bucur că a putut fi organizat acest eveniment de către asociația suporterilor. Am venit cu multă bucurie aici în Valea Domanului. Mă bucur că au venit și alţi suporteri, în afara membrilor de galerie sau membrilor asociației. Mă bucur că a fost prezentă echipa, dar şi președintele clubului, și cu toții împreună am sărbătorit cei 98 de ani de la înființarea clubului. Meciul a fost destul de greu, încă nu se înțeleg suporterii între ei, se vede că nu e coeziune în joc. Relațiile de joc suferă, ei nu se cunosc foarte bine, și datorită faptului că, glumind bineînțeles, beau în baruri diferite. A fost un meci frumos, multe goluri, ne-am bucurat că am avut jucătorii chiar lângă, nu noi în tribune și ei în teren. Sper ca meciul următor, la aniversarea de 99 de ani să fie mult mai bine organizat, să vină mult mai multă lume și să prindă echipa pe un loc mult mai bun în clasament!”, a încheiat Gușcă.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO/VIDEO: Zoli Bagoși