VIDEO! Doi cărășeni, locul I la tenis cu piciorul! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Iulian Alexandru Mitru (Reșița) și Tomy Ciucă (Oțelu Roșu) sunt cei doi cărășeni care au câștigat Labtenis Cluj-Napoca, un turneu de tenis cu piciorul la dublu! 

Cei doi sunt legitimați la clubul Fotbal-Tenis Timișoara, iar la competiție au participat echipe din Cluj-Napoca, Baia Mare și Târgu Mureș. 17 echipe din țară au fost împărțite în trei grupe, două de câte șase echipe și a treia formată din cinci. Trei echipe au mers mai departe din primele două grupe, iar în cea de cinci s-au calificat doar primele două.

„Un turneu foarte bine organizat, am mers să ne distrăm și să vedem unde ne aflăm în momentul de față. Ca să îți depășești limitele, trebuie să te înfrunți cu cei mai buni. Ușor, ușor se va dezvolta și acest sport în țară, deoarece săptămâna viitoare începe campionatul național organizat la Salonta, unde și noi cei de la Timișoara participăm cu două echipe. Meciurile vor putea fi urmărite pe YouTube, și cel mai probabil în momentul în care televiziunea se va implica în difuzarea meciurilor, atunci acest sport numit Futnet va fi jucat de câți mai mulți copii. Fiecare echipă va organiza câte un turneu în fiecare săptămână, dar totul depinde de pandemie”, a declarat reșițeanul Iulian Mitru.

JCS-Ștefan Moraru

Adaugă comentariu