Caraş-Severin, Romania

EZERIȘ – Un accident rutier s-a produs pe DN 58A, între Soceni și Ezeriș, în care au fost implicate un autoturism și o bicicletă!

Potrivit salvatorilor cărășeni, „la fața locului au acționat echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean, IPJ și elicopterul SMURD. Echipajele ajunse la fața locului, au constatat faptul că în urma accidentului a rezultat o victimă (biciclistul), de sex masculin, care ulterior a fost preluată de către echipajul de pe elicopter în vederea transportării la spital“.

34 de minute… atât a durat lupta pentru viață! Și da, și de această dată lupta a fost câștigată, o inimă bate în continuare. 34 de minute: În 9 minute colegii noștri din cadrul IGAv al MAI au fost la Ezeriș, unde a avut loc un accident rutier; În 10 minute echipa medicală a SAJ si echipa medicala de pe elicopterul SMURD au reușit o minune, timp în care au reușit să facă o inimă să bată din nou; În 15 minute de la momentul în care a fost îmbarcată, persoana a fost transportată de urgență la Timișoara și predată în grija medicilor. Sunteți îngerii salvatori care au reușit să readucă zâmbetul pe chipul unei persoane aflate în suferință. Ne înclinăm în fața voastră!“, a transmis Departamentul pentru Situații de Urgență pe pagina de Facebook.

Potrivit IPJ CS, „polițiștii care s-au deplasat la fața locului au stabilit că, în timp ce un bărbat de 55 de ani, din comuna Ezeriș, se deplasa cu bicicleta pe o stradă lăturalnică din localitate, la pătrunderea pe DN 58A, ar fi fost surprins și acroșat de un autoturism care circula din direcția Soceni către Ezeriș, condus de un bărbat de 73 de ani, din Reșița. (…) Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat băuturi alcoolice. Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul“.

JCS-A.M.