Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – ACS Lupii Argintii este un nou club de fotbal în Reșița, coordonat de Cristian Chitucea și Cristian Stoican! Recent, noua formație din Reșița a încheiat și un parteneriat pe o perioadă nedeterminată cu Politehnica Timișoara, unul dintre cluburile de tradiție din fotbalul românesc!

„Este un început foarte bun pentru Lupii Argintii, în special datorită parteneriatului cu SSU Politehnica Timișoara, un club cu istorie în fotbalul românesc, cu un palmares bogat. Politehnica Timișoara este un club cu ambiții mari, care a demonstrat întotdeauna că este o putere în fotbalul românesc. Academia Politehnica Timișoara este una dintre cele mai bune și serioase din România, ceea ce ne dă nouă, clubului Lupii Argintii, speranțe foarte mari în această colaborare. Este un parteneriat pe o perioadă nedeterminată și ne bucurăm că facem parte din dezvoltarea clubului și putem și noi ajuta la viitorul academiei. Totodată, acest parteneriat înseamnă o oportunitate a sportivilor clubului Lupii Argintii, aceștia având șansa de a promova fotbalistic, dar și de a acumula o experiență profesionistă la clubul Politehnica Timișoara. Mulțumim pe această cale clubului SSU Politehnica Timișoara pentru încrederea acordată! Mulțumim domnului prof. dr. Sorin Brîndescu, coordonatorul academiei Politehnica Timișoara, și prof. dr. Șerban Viorel, președintele C.A. și sperăm să fie de bun augur pentru toată lumea! ACS Lupii Argintii este un nou club de fotbal în Reșița. Sportivii cu potențial din clubul nostru vor fi propuși și vor avea șansa de a fi selecționați de către Poli Timișoara. Clubul nostru oferă antrenamente tuturor copiilor, indiferent de nivelul lor de experiență fotbalistică. Avem antrenori profesioniști în sportul de masa și de performanță, cu experiență de peste 38 de ani. Noi oferim în același timp și antrenamente de individualizare pentru cei care vor să lucreze în plus și să își îmbunătățească performanța fotbalistică”, a declarat antrenorul prof. Cristian Chitucea.

„Bine ați venit, Lupii Argintii! Politehnica Timișoara a ajuns la un acord de parteneriat cu Asociația Sportivă Lupii Argintii din Reșița la nivel de juniori. Colaborarea se întinde pe o perioadă nedeterminată.

Mulțumim membrilor fondatori, Cristian Stoican & Cristian Chitucea, pentru realizarea acestei colaborări și sperăm să fie de bun augur pentru toată lumea, este comunicatul emis de Politehnica Timișoara.

JCS-Ștefan Moraru