Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Handbaliștii de la CSM Reșița s-au impus în weekend cu scorul de 38-18, în jocul disputat împotriva echipei maghiare Bekescsaba DSKE. Acesta a fost ultimul joc amical al reșițenilor înainte de reluarea campionatului Diviziei A, Seria C.

„A fost un joc de verificare foarte bun pentru noi. Campionatul Diviziei A a început, noi am stat în prima etapă și de aceea am jucat acest meci amical. Echipa Bekescsaba este cu un eșalon mai jos decât noi și cred că s-a văzut diferența de valoare. Am prestat un joc bun și au intrat toți băieții din lot. Vom întâlni pe 12 februarie Unirea Sânnicolau și cred ca va fi un joc dificil. Având în vedere ultimele meciuri pe care le-am avut cu această echipă, cred că va fi unul foarte greu. Dar am încredere în echipa mea, în băieți, vom juca la victorie această partidă. Din păcate, Raul Heimbach este indisponibil, deoarece a suferit la antrenament o entorsă. În rest, toți băieții sunt apți de joc”, a declarat Ilie Vaidasigan, antrenorul rosso-nerilor.

CSM Reșița: Marius Negru (6), Alexander Starchenko (6), Eduard Belchite (5), Marius Bahan (4), Antonio Gîrban (4), Denis Kirsch (3), Răzvan Daia (3), Snezan Radoslavevici (2), Alexandru Vulpe (2), Denis Barbu (1), Alex Borceanu (1), Eric Bărbuș (1), Rareș Racoceanu, Raul Simulescu, Vuita Boban și Cristian Ionescu.

În prima etapă din 2019 elevii lui Ilie Vaidasigan au stat, iar primul joc oficial din acest an va fi marți, 12 februarie, în deplasare, cu CS Unirea Sânnicolau Mare.