Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Haideţi la TÂRGUL DE TURISM AL ROMÂNIEI, în standul Consiliul Judeţean Caraş-Severin, şi descoperiţi obiectivele turistice pe care judeţul le are de oferit! De la cea mai frumoasă cascadă din lume, la cea mai compactă pădure virgină din Europa și de la cel mai lung sector de chei din România, la cel mai lung defileu din Europa, Banatul Montan se remarcă printr-o diversitate aparte.
Obiectivele turistice ale județului Caraș-Severin vor fi promovate la ediția de toamnă a Târgului de Turism al României (TTR 2018), programat a se desfășura în perioada 15-18 noiembrie 2018 la Centrul Romexpo din București. De participarea din acest an se ocupă Serviciul Promovare Turism din cadrul Consiliului Județean Caraș-Severin, care va oferi vizitatorilor standului cele mai interesante oferte și descrieri ale celor mai atractive obiective turistice din județ. Vor fi punctate obiectivele turistice din parcurile naționale Semenic – Cheile Carașului, Cheile Nerei – Beușnița, Porțile de Fier, nefiind omise atracțiile turistice din zona Băile Herculane.

Din lista atracțiilor turistice culturale din județ nu vor lipsi: Muzeul de Mineralogie Constantin Gruescu de la Ocna de Fier ce găzduiește peste 200 de flori de mină, Muzeul Locomotivelor din Reșița cu cele 16 exponate, Muzeul de Farmacie Montanistică Knoblauch sau Teatrul Vechi Mihai Eminescu, ambele din Oravița. Calea ferată Oravița – Anina, morile de apă de la Rudăria și cele din Gârnic și termele romane din Băile Herculane vor fi și ele promovate în materialele informative tipărite și în clipurile video ce vor fi difuzate la târg.

Apa plată Aur’a este doar unul dintre produsele ce vor fi promovate la târg în baza unui parteneriat semnat de firma producătoare și instituția județeană. Conserve de tot felul, brânzeturi, produse de carne, sucuri naturale și răchia de la producători din Caraș-Severin vor putea fi degustate de vizitatorii standului. Nu va lipsi nici mălaiul copt la cuptor, unul din cele mai preparate feluri de mâncare din Banat.

Participarea CJCS la Târgul de Turism

Târgul de Turism al României, ediția a XI-a (ediția de toamnă)

Perioada: 15-18 noiembrie 2018

Locație: ROMEXPO, Pavilionul B2, București

Participă o delegație formată din 10 persoane.

Standul de promovare are o suprafață de 32 mp.

Cheltuielile de participare însumează 20.000 lei.

Materiale de promovare:

Harta turistică a județului Caraș-Severin

Stick-uri carte de vizită cu informații necesare turiștilor

Pliante care prezintă atracțiile turistice din Parcul Național Semenic-Cheile Carașului, Parcul Național Cheile Nerei-Beușnița, Parcul Natural Porțile de Fier și din zona Băile Herculane, precum și atracțiile turistice culturale din perimetrul județului.