Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Într-un mesaj postat la finalul Congresului Extraordinar al PNL, senatorul liberal spune că e nevoie de oameni care să transmită încredere, unul dintre aceștia fiind actualul premier!

Senatorul PNL de Caraș-Severin îl asigură pe Ciucă, cu care a fost chiar coleg în Guvernul Orban, de tot sprijinul său, și asta prin fapte, într-o perioadă a schimbărilor masive, atât la nivel de societate, cât și la nivel personal.

„Pentru mine schimbarea a însemnat întotdeauna progres… chiar și atunci când au fost decizii greșite, pentru că doar schimbând lucrurile poți înțelege actualitatea vremurilor. Rezistența la vechi nu va naște niciodată progres. Astăzi, România are nevoie de lideri puternici, de oameni care înțeleg că societatea nu va mai fi niciodată așa cum a fost și care vor fi capabili să transmită oamenilor încredere. Îi urez mult succes domnului Nicolae Ciucă! Viitorul se scrie pentru PNL și pentru România. Îl asigur de toată considerația și prietenia mea, nu doar prin vorbe, ci mereu prin fapte… pentru că întotdeauna am fost omul faptelor!“, a declarat șeful liberalilor cărășeni.

Premierul Nicolae Ciucă a fost ales, duminică, președinte al PNL în cadrul Congresului Extraordinar al partidului, care s-a desfășurat la Palatul Parlamentului, fiind, de altfel, și singurul înscris la șefia PNL. Moțiunea cu care a candidat Nicolae Ciucă a obținut 1.060 de voturi favorabile, alte 60 fiind anulate.

JCS-N.C.