Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Senatorul liberal vrea cu orice chip să promoveze frumuseţile Banatului Montan. În acest sens îşi doreşte realizarea unui clip de promovare a judeţului Caraş-Severin cu locuri indicate chiar de către cărăşeni!

„Mi-am dat seama că foarte mulți români, dar și cetățeni străini, nu au ajuns aici niciodată și nici nu știu ce comori turistice ascunde Banatul de Munte“, spune Marcel Vela.

Senatorul cărăşean susţine că nu poate face asta singur şi îi încurajează pe oameni să îi trimită pe reţelele de socializare locuri frumoase din judeţ: „Se vorbește mult despre turism zilele acestea, despre destinații de vacanță, locuri frumoase din România sau din afara granițelor, despre oferte avantajoase și pliante seducătoare. Pentru că Dumnezeu a binecuvântat România cu locuri minunate, trebuie să le lăudam și noi pretutindeni, iar cei ce se întorc din orice destinație externă, să poată pune cărămizi pentru mai bine. Aici, acasă! Mi-am propus ca în perioada următoare să realizez un clip de promovare al județului Caraș-Severin, un fel de Elveție a României. Deoarece lucrurile mărețe nu se fac niciodată de unul singur, vă invit să îmi spuneți dumneavoastră locul favorit din Caraș-Severin și nu numai. Vă încurajez să îmi trimiteți și fotografii… pentru ca la finalul clipului să avem cu toții o contribuție“.

JCS-N.C.