Vânătoare de câini, în Dealu’ Crucii - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Şi cartierul reşiţean Dealu’ Crucii se numără printre zonele rău famate ale municipiului. Iar acum, la mijloc de martie, un nou incident scoate la lumină cartierul sau… mai bine zis, îl îngroapă în mocirlă!

Poliţia judeţului a reacţionat la imaginile postate pe un site de socializare în care apar doi câini uciși, posibil prin împușcare, în zona Dealu’ Crucii din Reșița.

„Luni, 15 martie, polițiști din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Caraș-Severin au fost sesizați cu privire la faptul că în zona Dealu’ Crucii au fost găsiți doi câini morți, posibil uciși prin împușcare. Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului și au efectuat cercetarea la fața locului. Cadavrele animalelor au fost ridicate și transportate la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Caraș-Severin, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei morții celor două animale. În acest caz a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept și se efectuează cercetări în vederea identificării autorilor și tragerii la răspundere penală a acestora“, ne asigură Poliţia Caraș-Severin.

JCS-A.M.