Valentin Armașu și Fundația Maya&Friends, alături de copiii din zonele marginalizate ale Reșiței - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Anul acesta, Ziua Mondială a Săracilor a fost celebrată de Biserică pe 15 noiembrie. Paul Valentin Armașu, președintele Fundației Maya&Friends și candidatul Partidului Ecologist Român la Camera Deputaților, a decis să fie alături de cei mai afectați de acest flagel, care este sărăcia!

Pentru că România era îndoliată de tragedia de la Piatra Neamț, chiar dacă Fundația a făcut mai multe pachete pentru familiile sărace din zonele marginalizate ale Reșiței, a respectat cele trei zile de doliu care au fost invocate în spațiul public, după care și-a mobilizat voluntarii și a ajuns pe la casele micuților cu probleme, cu daruri și un mic ajutor, pentru a le mângâia copilăria și a-i vedea zâmbind.

Voluntarii au cunoscut, cu această ocazie, povestea unui copil din Reșița, a cărui mamă a murit cu o lună de zile înainte, și au decis să-i bată la ușă și să-i ofere daruri, așa cum mereu candidatul Partidului Ecologist Român la Camera Deputaților, Paul Valentin Armașu, și Fundația Maya&Friends o fac ori de câte ori au cunoștință de asemenea situații. Iar aceasta este doar una dintre multele povești de viață pe care voluntarii Fundației le-au descoperit la acțiunile din această săptămână!

Paul Valentin Armașu și Fundația Maya&Friends mulțumesc tuturor celor implicați în această campanie și se roagă, împreună cu Biserica, pentru ca ziua aceasta să devină doar un reper istoric și omenirea să scape definitiv de acest flagel, numit sărăcie.

Comandat de Partidul Ecologist Român, filiala Caraș-Severin.