Caraş-Severin, Romania

TIMIȘOARA. Universitatea de Vest din Timișoara, prin Centrul Suport pentru participarea la proiecte internaționale – SupportTM, organizează la finalul lunii septembrie o suită de evenimente în cadrul cărora vor fi abordate subiecte referitoare la cele mai importante inițiative europene în domeniul inovației climatice: EIT Climate-KIC.

Primul eveniment din această serie va avea loc vineri, 23 septembrie 2022, în intervalul orar 10:00 – 13:00, sub forma unei sesiuni de informare.

Intitulată „EIT Climate-KIC: schimbări sistemice pentru o economie cu zero emisii de carbon”, sesiunea de informare se va derula on-line, participarea fiind gratuită.

Persoanele interesate să participe la eveniment sunt rugate să se înscrie prin completarea acestui formular până cel târziu joi, 22 septembrie 2022, ora 18:00. Informații suplimentare se pot obține la adresa de e-mail: [email protected].

Echipa Centrului Suport îi așteaptă pe cei interesați de participarea la acest eveniment și va reveni în timp util cu informații despre evenimentele următoare.

Proiect co-finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020