Urmărit naţional, prins cu gaşca la furat - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Oamenii legii vorbesc despre cinci bărbaţi prinşi în flagrant delict, imediat după ce au spart un depozit, unul dintre ei fiind urmărit naţional: reşiţeanul căutat după ce a spart 12 apartamente! 

Totul s-a întâmplat joi dimineaţă, în jurul orei 4.00, când o patrulă de poliţişti şi jandarmi i-a surprins, pe Calea Timişoarei, pe cei cinci tineri, cu vârste cuprinse între 19 şi 23 de ani, toţi din Reşiţa, care tocmai dăduseră spargerea la un depozit al unei societăţi comerciale, de unde au furat alimente şi alcool, pe care le-au încărcat într-un autoturism.

„Tânărul de 23 de ani era urmărit național după ce a pătruns prin efracție în 12 locuințe din Reșița, pe numele său fiind emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, acesta sustrăgându-se măsurii. De asemenea, polițiștii au stabilit că în aceeași noapte de 4 spre 5 martie, cei cinci bărbați au pătruns prin efracție în mai multe autoutilitare parcate în curtea depozitului, iar dintr-o mașină au sustras un CD player. Cele cinci persoane au fost conduse la sediul Poliției Reșița, fiind întocmite acte premergătoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat“, informează Poliţia judeţului, cu precizarea că prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

„În cauză, polițiștii de investigații criminale, sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, continuă cercetările în vederea stabilirii, documentării și probării tuturor activităților infracționale ale persoanelor bănuite și tragerii la răspundere penală a acestora, în funcție de evoluția anchetei urmând a fi dispuse măsuri legale“, a încheiat IPJ CS.

JCS-A.M.