Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Admiterea 2022 la Universitatea Babeș-Bolyai va începe luni, 11.07.2022, ora 8. Candidații la admiterea din sesiunea de vară au posibilitatea de a se înscrie online, accesând platforma la adresa https://admitere2022.ubbcluj.ro/!

Calendarul înscrierilor la facultățile Universității Babeș-Bolyai de la Reșița se deschide în 11 iulie și se încheie în 15 iulie pentru Facultatea de Științe Economice și Gestionarea Afacerilor, Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, și Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, în 16 iulie pentru Facultatea de Educație Fizică și Sport, respectiv în 22 iulie pentru Facultatea de Inginerie. De asemenea, Colegiul Terțiar Nonuniversitar „Eftimie Murgu“ Reșița derulează, în perioada 11-22 iulie 2022, admitere la programul postliceal Tehnician operator mașini cu comandă numerică.

La Campus Cafe vor fi amenajate centre suport menite să ofere sprijin logistic în procesul de admitere, în intervalul orar 9.00-16.00. Iar informații despre actele necesare, condițiile de înscriere, de admitere, taxele de studiu, cerințele pentru înmatriculare la Reșița se pot regăsi la adresa https://resita.extensii.ubbcluj.ro/admitere-2022/.

Ce le promite universitatea reșițeană celor ce-i vor deveni studenți? Burse atractive de la ministerul de resort, care se pot cumula cu cele oferite de universitate, burse speciale acordate de agenți economici din municipiu și județ, burse și stagii în străinătate, prin Erasmus+ și prin acorduri bilaterale cu alte universități, cazare în cămin modernizat, masa la Campus Cafe, la prețuri subvenționate, acces gratuit la aplicațiile Microsoft (Windows și 365), bibliotecă modernă și acces la baze de date electronice, acces la facilități sportive (sală de forță; sală de sport polivalentă – saună, jacuzzi, teren de tenis, baschet, volei, handbal, mini-fotbal), perfecționare prin studii de masterat și doctorat, dar și transport CFR și local subvenționat.

JCS-A.M.