Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Echipa feminină de handbal Universitatea Reşiţa se pregăteşte pentru un nou meci de campionat, de această dată în deplasare. Elevele antrenorilor Cristian Busuioc şi Liviu Viaşu se vor deplasa la Piteşti, pentru partida cu echipa locală SCM Universitatea.

Formaţia reşiţeană nu a câştigat încă nici un meci în returul Diviziei A de handbal feminin, Seria B, având două înfrângeri categorice, 19-42 la Deva şi 23-31 pe teren propriu, cu Universitatea Timişoara. Astfel că handbalistele reşiţene au rămas cu 11 puncte în clasament, dar speră ca până la finalul întrecerii să mai acumuleze alte puncte.

Prima ocazie ar putea fi duminică, 17 februarie, la Piteşti, însă meciul se anunţă unul extrem de dificil. Înaintea acestei întâlniri, Universitatea Reşiţa a rămas fără una dintre componentele echipei, Sarah Ciurdaş luând decizia de a renunţa la activitatea de performanţă. În turul campionatului, Universitatea Reşiţa a învins la limită pe SCM Universitatea Piteşti, cu scorul de 17-16. Meciul retur este programat duminică, 17 februarie, cu începere de la ora 11, la Piteşti.

„Este un meci greu, ca toate celalalte, dar vrem să facem un joc bun şi să obţinem un rezultat pozitiv“, a precizat prof. Cristian Busuioc.