Caraş-Severin, Romania

CORNEA – O persoană a fost rănită în urma unui accident rutier produs în această după amiază, între un TIR şi un autoturism, pe DN6, la Cornea. Circulaţia rutieră a fost iniţial blocată, apoi s-a reluat, alternativ, pe o singură bandă.

În urma impactului dintre cele două vehicule a izbucnit un incendiu care s-a extins la o construcţie din apropiere. Au intervenit pompierii militari din Băile Herculane, cei de la Ambulanţă şi Poliţia. În momentul transportării la spitalul din Caransebeş, victima, șoferul TIR-ului, era în stare de conştienţă, informează ISU „Semenic“.

Video: Eugen Malacu

1 Comment

  1. Ba oameni buni … ce viteza rezultanta trebuia sa fie la aceasta ciocnire ca sa se declanseze un incendiu ???
    Pai astia erau intr-o localitate. Daca cela doua masini circulau cu 50 km/h oare la o viteza rezultanta de 100 km/h aparea un incendiu ???
    Asta ne arata cat de parsivi sunt producatorii de masina care ne fac teste de coliziune la 60 km/h si ne arata ca pasagerii nu au nimic in masina.
    Adica … daca doua masini circula cu 30 km/h si se ciocnesc frontal nu patesti nimic in masina. Pai este la mintea cocsului ca nu patesti nimic.
    Dar ia fa-mi tu un test la 100 km/h sau mai bine la 120 km/h si sa vedem atunci ce patesc ocupantii masinilor. Ei … ala deja este un test concludent nu prostia voastra de test de la 60 km/h.

Adaugă comentariu