Caraş-Severin, Romania

LUPAC – În această dimineață, la ora 06:46, prin apel la 112 a fost sesizat decesul unui tânăr în vârstă de 19 ani din Lupac. Echipajul Poliției care s-a deplasat la fața locului a constatat că cele sesizate se confirmă!

Polițiștii efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Neoficial, am aflat că tânărul s-a împușcat în cap cu o armă de vânătoare ce aparține unui membru al familiei și că nu există nicio altă suspiciune în privința decesului, cum că ar fi fost împușcat. IPJ a promis mai multe amănunte după ce se termină cercetarea la fața locului.

„În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că tânărul de 19 ani, din comuna Lupac, a decedat ca urmare a unei răni pe care și-ar fi provocat-o prin împușcare, cu o armă de vânătoare deținută legal de un membru al familiei. Tânărul a fost găsit în zona haldinei de steril din localitatea Lupac, în jurul orei 06:35, de un unchi al său. La domiciliul tânărului ar fi fost găsit un bilet în limba croată. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.”, a transmis câteva ore mai târziu IPJ Caraș-Severin.

JCS-L.A.