Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Primul a smuls lanțul de aur de la gâtul cuiva, ceilalți doi și-au bătut victima care ulterior a murit…

Polițiștii cărășeni au pus în executare, joi, 1 februarie, 3 mandate de executare a pedepsei închisorii. În primul caz, a fost vorba despre un tânăr de 22 de ani din comuna Dognecea, condamnat la 6 ani de închisoare în regim de detenție pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, care a fost ridicat de polițiștii bocșeni. Cel în cauză a fost condamnat de Judecătoria Reșița după ce, în 19 august 2022, a smuls un lanț de aur de la gâtul unui bărbat din Dognecea, fiind ulterior prins de oamenii legii.

În cel de-al doilea caz, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei închisorii, emise pe numele a 2 bărbați de 32 de ani din Reșița, condamnați de Tribunalul Caraș-Severin la pedeapsa închisorii cu executare, de 7 ani, în regim de detenție. Cei doi au fost condamnați după ce, la data de 23 octombrie 2021, l-au bătut cu pumnii și picioarele pe un bărbat din Reșița, iar după două săptămâni acesta a decedat.

„Cei 3 bărbați au fost conduși și încarcerați în Penitenciarul Timișoara (situat pe strada Popa Șapcă – n.r.), în vederea executării pedepselor!“, informează Poliția județului.

JCS-A.M.