Caraş-Severin, Romania

ORAVIȚA – Administrația spitalului apreciază investițiile susținute de autoritatea locală pentru a oferi un plus de confort pacienților și pentru a susține o unitate modernă!

În pofida etichetelor negative puse spitalelor cărășene, dar și a eternei lipse de fonduri, unitățile sanitare din județ au avut parte și de investiții serioase. Iar una dintre ele este făcută acum publică pe rețelele de socializare: „Investițiile destinate să aducă un plus de confort atât pacienților, cât și cadrelor medicale continuă la Spitalul Orășenesc Oravița“, așa cum precizează Mircea Popescu, managerul unității.

Din cuvintele acestuia am putut afla că – pe lângă proiectele derulate de administrația locală prin care a fost achiziționată aparatură medicală nouă pentru o capacitate crescută de diagnosticare și tratament, spitalul beneficiază acum și de dotări prin care încearcă să ofere pacienților condiții mai bune.

„Recent a fost finalizată montarea la parter a uneia din cele mai bune pardoseli de trafic intens, linoleum tarkett, și a unor bănci noi din oțel cromat, a mai notat managerul spitalului orăvițean. Le mulțumim pe această cale primarului Dumitru Ursu și consilierilor locali care, ca de fiecare dată, au răspuns pozitiv nevoilor spitalului. Cu implicarea și sprijinul acestora, comunitatea noastră beneficiază de o unitate spitalicească modernă, capabilă să asigure un act medical de calitate și să răspundă tuturor cerințelor actuale“.

JCS-A.M.