Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Începând cu anii 2000, Dorel Rădulea, un orăvițean iubitor de fotbal, se regăsea tot mai frecvent în Valea Domanului, dorind să fie alături de echipa fanion a județului Caraș-Severin.

La început, implicarea sa în tabăra reșițeană însemna diferite sponsorizări, din banii proprii, dorind să contribuie, pe măsura posibilităților, la susținerea acesteia. Mai apoi, ca un înflăcărat om de sport, a fost nominalizat să conducă destinele clubului. Și a făcut-o ca un om de afaceri profesionist, rămânând sponsor fidel.

L-am reîntâlnit într-una din zilele trecute, chiar la Stadionul „Mircea Chivu“: „Baza sportivă arată foarte bine. Și tribunele și terenul, plus cele două suprafețe sintetice. Am amintiri plăcute, din anii 2003-2004, când m-am implicat în coordonarea activității clubului. Într-un fel, m-am legat mai mult de echipă și fiindcă fiul meu era la juniori, după care a plecat la Craiova, fără a avea pretenții să fie promovat la seniori. Acum am fost și la două meciuri. Am văzut o echipă destul de bună, cu Marian Pană antrenor, și Dorinel Munteanu, coordonator. Îmi doresc din tot sufletul să revenim în Liga I, însă eforturile trebuie să fie pe măsură“.

A.R.

Adaugă comentariu