Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – În etapa a doua din Liga Zimbrilor, echipa reșițeană întâlnește miercuri pe CSU Suceava.

Prim-divizionara HC Adrian Petrea Reșița dispută miercuri, de la ora 17, al doilea joc consecutiv pe teren propriu în actualul sezon al Ligii Zimbrilor, noua denumire a Ligii Naționale de handbal masculin. Elevii lui Adrian Petrea țintesc victoria în confruntarea cu nou-promovta CSU Suceava. „Toată săptămâna aceasta şi la ora meciului de miercuri, cuvântul de ordine este victoria. Avem nevoie de această victorie, iar adversara e o echipă accesibilă, din punctul meu de vedere. Suntem valoric mai buni ca ei, şi avem avantajul că jucăm în faţa suporterilor noştri”, a declarat antrenorul Adrian Petrea.

Întregul lot e valid, iar moralul jucătorilor e unul bun, a mai precizat antrenorul echipei reșițene, care cheamă suporterii la meci şi le promite că echipa va da totul pentru victorie. Următoarea adversară  a reşiţenilor, CSU Suceava, a debutat cu o victorie pe teren propriu, scor 29-22, dar formaţia întâlnită în acel meci, CSM Făgăraş, e o debutantă pe prima scenă a handbalului masculin românesc. „Dacă e să ne referim la adversar, eu zic că toate echipele au făcut transferuri bune și toate echipele s-au întărit față de sezonul trecut, drept dovadă stau rezultatele care au apărut în prima etapă. Nu putem spune că Suceava este o echipă bătută dinainte. Trebuie să jucăm cu aceeași atitudine pe care am avut-o în meciul cu Odorheiul și eu zic că victoria va fi de partea noastră”, a mai precizat Adrian Petrea.

Partida HC Adrian Petrea – CSU Suceava se va disputa miercuri, de la ora 17, în Sala Polivalentă din Reşiţa, fiind arbitrată de Adrian Nacu și Adrian Rucoi, ambii din Mureș. Observator: Constantin Milcu (Dr. Tr. Severin).