Caraş-Severin, Romania
CARAȘ-SEVERIN – Elicopterul SMURD Caransebeș a intervenit  la un accident rutier cu multiple victime  într-o zonă greu accesibilă, în apropiere de localitatea Sichevița!

O victimă, șoferul mașinii, era decedată la fața locului.  O altă  victimă  fost preluată de la locul accidentului și transportată direct la spitalul din Reșița, acolo unde există un nou loc de aterizare. Pentru că starea unei alte victime s-a înrăutățit,  ulterior, elicopterul s- a deplasat la Bozovici de unde a preluat-o și transportat-o tot la Reșița.

Poliția Caraș-Severin a oferit detalii despre accident. Potrivit oamenilor legii, un tânăr de 22 de ani din Șopotu Nou, care conducea fără permis de conducere un autoturism dinspre Șopotu Nou spre Sichevița, pe un drum neclasificat și fără denumire, prin pădure, a sfârșit izbindu-se cu mașina de un copac. Incidentul s-a  produs sâmbătă, la ora 15.16, după ce tânărul ar fi pierdut controlul direcției de mers, lovind copacul în partea lateral-stângă. „În urma accidentului a rezultat decesul tânărului aflat la volan și rănirea celor 3 pasageri cu vârste cuprinse între 29 și 47 de ani, care au fost transportați la spital. Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor circumstanțelor în care s-a evenimentul!“, transmite Poliția județului.

JCS-L.A.