Un milion de lei în plus pentru reparațiile la drumul surpat spre Luncavița - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Potrivit președintelui Consiliului Județean, Romeo Dunca, lucrările de înlăturare a efectelor calamităților din 2020 la DJ 608 – Teregova – Luncavița – limită UAT Mehadica sunt în plină desfășurare. Din acest motiv s-a considerat oportună suplimentarea din puținii bani avuți la dispoziţie cu încă un milion de lei a lucrărilor de reparații!

Șeful judeţului a reamintit că s-a luat această decizie fără a se ține cont că drumul respectiv trece prin UAT-uri conduse de primari PSD, după ce a fost acuzat de edilii din zonă că le-a tăiat bani din alocările de la bugetul județului.

„Acest drum este foarte degradat. Nu a beneficiat de lucrări serioase în ultimii 20 de ani, iar în acest fel vom putea îmbunătăți puțin confortul la deplasarea cetățenilor din zonă. E a doua publicare, așa că invit interesații să se înscrie. Suma nu e mare, dar nici de lucru nu e mult. Invit primarii din zonă (atât de vocali că au primit cu 50.000 de lei mai puțin la distribuire fiindcă aș ține cu PNL-ul) să facă eforturi de a trimite ofertanți, astfel încât acest milion de lei să le îmbunătățească viața în zonă. Deși acum s-ar putea spune că ţin cu PSD-ul… Ce spuneți, doamnă primar Damian? Îl convingeți pe proiectantul care a făcut actele inițiale să actualizeze documentația și să începem lucrul imediat? Informații vă poate oferi doamna Bejeriță, care cunoaște proiectantul și care, fiind în zonă cu o lucrare, poate veni la cel mai mic preț”, a fost mesajul președintelui Dunca pentru edilii localităților pe unde trece tronsonul de drum.

JCS-Nina Curiţa