Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – …şi, prin intermediul nostru, sesizează autorităţile asupra unor probleme ale urbei.

Marin Butaru este doar unul dintre reşiţenii care circulă cu maşina în zona km 8. Acolo unde, la vreo 100 m de stema oraşului, „drumul a plecat iar, deşi a fost refăcut cu ceva timp în urmă”, după cum se exprimă cititorul nostru. „În zonă, pe marginea drumului, e ridicat un zid. Din cauză că drumul e rău, dacă vii cu 60 km/h, rişti să intri în zid. Iarna pericolul e şi mai mare”, spune dl. Butaru în speranţa că va fi auzit de cei care se ocupă de drumuri. Speră că va fi auzit şi de cei care gestionează problema deşeurilor întrucât, circulând în zonă, a avut surpriza să vadă gunoaiele arzând pe marginea drumului. Ori, atât cetăţenii cât şi municipalitatea plătesc pentru ca gunoaiele să fie transportate la deponeu.

Cetăţeanul ne-a semnalat şi problema vatei de sticlă aflată pe sol, în spatele sălii de sport a Liceului „Traian Vuia”, după ce au fost tăiate ţevile prin care cândva trecea agentul termic. „Vata aceea e cancerigenă şi nici refolosită nu poate fi. Dar stă pe jos, la câteva zeci de metri de copiii noştri, şi n-o ia nimeni. Dacă va merge cineva în zonă, să stea vreo 45 de minute pe podul de la Intim să vadă cum se mişcă tablierul la trecerea maşinilor de mare tonaj. Cineva ar trebui să ia atitudine”, a încheiat cititorul nostru.


2 Comments

  1. Poate isi face odata si Primaria o pagina OFICIALA de Facebook unde cetatenii ar putea semnala nereguli. Nereguli care se pot rezolva rapid si cu costuri mici.
    Nereguli pe care Politia Locala si nici cea Rutiera se fac ca nu le vad.
    Sau poate pe site-ul primariei sa fie o sectiune de semnalari.
    Sau chiar un robot telefonic la primarie pentru cei care nu au internet.

    • Stați liniștit! Se va acorda câte o ștergere de comentariu sau câte un blocaj de fiecare dată când utilizatorii vor spune ceva ce nu convine edilului. (exemplu concret – primarul din Timișoara).

Adaugă comentariu