Un alt accident violent, în noapte! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Joi seara, în jurul orei 22, pe drumul dintre Caransebeș și Herculane, mai exact la Petroșnița, a avut loc un accident între un tir și un autoturism!

Au acționat pompierii de la Caransebeș, echipaje ale Poliției și Ambulanței. Șoferul autoturismului a fost încarcerat, iar când a fost scos prezenta semne vitale, dar era în stare de inconștiență. Bărbatul de 51 de ani, din Herculane, a fost transportat de urgență la spitalul din Caransebeș, însă, din păcate, medicii nu au mai putut face nimic, șoferul fiind declarat decedat. Polițiștii urmează să stabilească cauzele care au dus la producerea încă unui  accident mortal pe tot mai periculosul DN 6.

UPDATE. Potrivit IPJ Caraș-Severin, bărbatul de 51 de ani conducea autoturismul din direcția Caransebeș spre Orșova, când a intrat în coliziune cu TIR-ul condus de un cetățean polonez, care circula din sens opus. În urma accidentului a rezultat decesul bărbatului de 51 de ani. În accident a fost implicat și un microbuz condus de un cetățean bulgar, care era în spatele TIR-ului și care a intrat în coliziune față-spate cu acesta. Atât șoferul polonez, de 58 de ani, cât și cel bulgar, de 39 de ani, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

JCS-L.A.