Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători, principalul operator feroviar de pasageri din România, a scos la licitație contractul având ca obiect „Salubrizarea de vagoane de călători, rame electrice și automotoare“!

Din cele 7 loturi, 5 vizează prestarea acestor servicii în partea de vest a țării, fiind astfel de interes și pentru noi, lucrările de salubrizare din județul nostru urmând a fi efectuate la Revizia de Vagoane Caransebeș și la Postul de Revizie Vagoane Oravița. Aceasta înseamnă că, după atribuirea contractului și prestarea serviciilor, de condiții mai salubre de călătorie vor beneficia pasagerii trenurilor Regio cu plecare din Caransebeș spre Reșița și Orșova, precum și ai celui care circulă între Oravița și Anina.

Termenul de depunere a ofertelor este 29 martie, potrivit anunțului publicat pe SEAP. Valoarea estimată a contractului pentru acest lot este cuprinsă între 59.795 și 731.110 de lei fără TVA, în timp ce valoarea integrală, pentru toate cele 7 loturi, este cuprinsă între 1,2 și 12,2 milioane de lei.

JCS-Walter Fleck