Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – În cazul celor patru indivizi care şi-au bătut joc de o minoră, cucerind-o prin metoda „lover-boy“, s-a decis arestarea a trei dintre aceştia!

În urma perchezițiilor efectuate la Oravița în cursul zilei de joi, Tribunalul Caraș-Severin a dispus măsura arestării preventive față de 3 dintre cei 4 bărbați, bănuiți de comiterea faptelor. Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. Față de cel de-al patrulea bărbat, procurorii DIICOT, Biroul Teritorial Caraș-Severin, au dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

De asemenea, minora, victimă a infracțiunii de trafic de minori, a fost preluată de reprezentanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin.
Potrivit Poliţiei, cei patru bărbaţi ar fi obligat-o pe minoră să se prostitueze, transportând-o în diferite locaţii pentru a întreţine relaţii sexuale cu diverşi indivizi, unii dintre ei ştiind că este minoră. Pentru aceste aventuri ilegale, se plăteau sume de 50-150 de lei.

JCS-A.M.