Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Salvatorii cărășeni au fost chemați să intervină, sâmbătă după-amiază, la trei accidente rutiere, în județ!

Primul s-a produs pe DJ 572, intre localitățile Berzovia și Vermeș, unde o mașină s-a răsturnat și unde au intervenit pompierii militari reșițeni. „Echipajele ajunse la fața locului au constatat că în urma accidentului a rezultat o singură victimă, de sex feminin, conștientă, care a primit îngrijiri medicale de la echipajul Serviciul de Ambulanță Județean.“, informează ISU „Semenic“.

Al doilea accident rutier s-a produs pe DN6 (E70), la Zăgujeni, fiind implicate două autoturisme. Au intervenit pompierii militari din Caransebeș, care au putut constata că, din fericire, nicio persoană nu a rămas încarcerată, însă din accident au rezultat două victime, un adult și un copil. Ambii erau conștienți și au primit îngrijiri medicale la fața locului, din partea echipajelor de la Ambulanță și SMURD. „Ulterior, minorul a fost transportat la CPU Caransebeș, de către ambulanta SMURD, pentru investigații de specialitate!“, a precizat ISU.

Al treilea accident, la care au intervenit pompierii militari reșițeni, s-a produs în cartierul Câlnic, unde o mașină s-a răsturnat. În urma accidentului a rezultat o singură victimă, care a ieșit singură din mașină, fiind preluată de echipajul de la Ambulanță, prezent la fața locului.

JCS-A.M.