Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Finalul tragic al tânărului din Caransebeș s-ar fi scris la sfârșitul săptămânii trecute, în cartierul din municipiu!

Oamenii spun că lovitura finală sufletească ar fi primit-o în urma unei dispute în familie, la Păltiniș, după care tânărul n-ar mai fi fost de găsit. I-ar fi fost reperată doar mașina, prin Valea Cenchii, staționată de ceva zile. Căutările au luat sfârșit duminică.

„În data de 21 aprilie, la ora 15.30, Poliția Municipiului Caransebeș a fost sesizată despre faptul că în cartierul Valea Cenchii a fost găsită o persoană spânzurată. La fața locului a fost identificat cadavrul unui bărbat de 27 de ani din Caransebeș. Acesta nu prezenta urme vizibile de violență pe corp. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului. În cauză a fost întocmit dosar penal iar cercetările sunt continuate.“, transmite Poliția Caraș-Severin.

Este al doilea caz de acest gen înregistrat de la începutul anului la Caransebeș. La sfârșitul lunii ianuarie, un tânăr de 24 de ani s-a spânzurat de unul din stâlpii de susținere ai Sălii Polivalente din cartierul Pipirig!

JCS-A.M.