Caraş-Severin, Romania

MOLDOVA NOUĂ – Fără să mai aştepte rezolvarea contestaţiei sale la BEC în legătură cu anularea alegerilor de la Moldova Nouă, Torma a recurs la o nouă cale de atac!

Candidatul ales pentru funcţia de primar din partea PSD-Pro Caraş-Severin, Adrian Constantin Torma, deşi a fost contestat de PNL, iar BEC a hotărât reluarea alegerilor cu interzicerea participării acestuia la noul scrutin, n-a mai aşteptat rezolvarea contestaţiei, găsind o altă cale de lupta mai departe pentru ceea ce consideră că a câştigat de fapt şi de drept: „Nu ştim încă ce rezolvare dă BEC, dar avem termen la Curtea de Apel de la Timişoara, luni, 5 octombrie 2020, la ora 13.00 şi vom vedea atunci. Luptăm până la capăt prin toate căile legale posibile“.

Torma a susţinut în declaraţiile sale că acuzaţiile de fraudă sunt nefondate, fiind vorba doar de două voturi care, cel mai probabil, au fost greşite la numărătoare, absolut neintenţionat, că aşa ceva se poate întâmpla în orice secţie de votare, iar de la două voturi la 106 câte au fost între el şi contracandidatul PNL, Ion Chisăliţă, e diferenţă mare.

JCS-Alexandra Gorghiu