Caraş-Severin, Romania

MOLDOVA NOUĂ – Nu mai puțin de 8,5 tone de făină și tărâțe, aproximativ 1.200 de litri de alcool și diferite sume de bani, acesta este rezultatul a două percheziții puse la cale de polițiștii de frontieră cărășeni, coordonați de prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Moldova-Nouă.

Cele două percheziții au vizat domiciliul unei persoane suspecte de săvârşirea unor infracţiuni de contrabandă şi evaziune fiscală şi sediul unei societăţi comerciale aparţinând acesteia. Persoana în cauză era suspectată de ascunderea bunurilor accizabile, în scopul obţinerii de venituri prin eludarea legii.

bani

În urma percheziţiilor, au fost descoperite 1.118 litri de lichid incolor cu miros specific de ţuică, 7.450 kg de făină albă, 1.120 kg de tărâţe, ţigări de contrabandă şi cafea, dar şi diferite sume de bani (278.045 lei, 7.755 euro, 180.200 coroane cehești) care au legătură cu cauza, după cum ne informează agentul șef adjunct Ramona Cîrdu, din partea Poliției cărășene de frontieră. Bunurile, în valoare de aproximativ 38.805 lei şi suma de bani au fost ridicate în vederea confiscării, cercetările continuând pentru luarea măsurilor legale care se impun.