Caraş-Severin, Romania

BOCŞA – În această dimineaţă, în jurul orei 7.50, a avut loc un accident de circulaţie în Bocşa Montană, unde un TIR încărcat cu fier s-a răsturnat în afara părţii carosabile!

Au intervenit de urgenţă pompierii din cadrul Detaşamentului Reşiţa cu un echipaj şi o autospecială de stingere, împreună cu un echipaj SMURD. La faţa locului şi-au făcut apariţia şi echipaje de la Poliţie şi Ambulanţă, iar în sprijin cei de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din Bocşa. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, iar şoferul TIR-ului a refuzat transportul la spital, neavând nevoie de îngrijiri medicale.

Un alt accident de circulaţie s-a produs duminică, în zona pensiunii Memento, de pe Calea Caransebeşului, din Reşiţa, unde un şofer în vârstă de aproximativ 54 ani ar fi pierdut controlul volanului, autoturismul răsturnându-se pe partea carosabila a drumului, după cum ne informează salvatorii cărăşeni. A intervenit de urgenţă un echipaj de pompieri cu o autospeciala de stingere şi un echipaj SMURD, din cadrul Detasamentului Reşiţa, precum şi câte un echipaj al Poliţiei şi Ambulanţei.

„Şoferul a suferit unele răni uşoare, fiind preluat de către echipajul Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi transportat la spital, în vederea acordării de ingrijiri medicale. Alte victime nu s-au înregistrat, acesta fiind singurul ocupant al autoturismului implicat în accident“, după cum precizează ISU „Semenic“.

JCS-A.M.