Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița U19 s-a calificat în semifinalele play-off-ului Campionatului Național, după ce a trecut cu scorul de 6-5 de LPS Bihorul Oradea la loviturile de departajare! La finalul timpului regulamentar de joc scorul a fost de 1-1, golul reșițenilor fiind marcat de Patrick Canea!

La loviturile de departajare au înscris Cristian Domil, Patrick Canea, Mario Ivașcu, Gabriel Didu și Mario Chiratc, iar Robert Mihaly a ratat. La ultima lovitură de departajare a gazdelor, portarul reșițenilor, Paul Mereu, a reușit să respingă.

„Am avut meciul la discreție, adversarul nostru a jucat doar pe minge lungă. Din păcate, în prima prepriză, pe o greșeală în defensivă am luat gol și am intrat în dezavantaj la pauză. În repriza a doua am echilibrat jocul, am avut posesia, ocazii mai multe și în final am reușit să egalăm prin Patrick Canea. La loviturile de departajare au marcat toți jucătorii desemnați, mai puțin Mihaly, iar portarul Paul Mereu a scos ultimul penalty. Nu știu multe detalii despre Târgu Mureș, viitoarea noastră adversară, deoarece este greu să afli informații legate de echipele de juniori. Cred că dacă ne vom face jocul nostru obișnuit nu vom avea nicio problemă cu niciun adversar.”, a spus antrenorul Leontin Doană.

În semifinale, elevii lui Leontin Doană vor juca sâmbătă, 13 mai, de la ora 12, în deplasare cu ACS Târgu Mureș 1898. În cealaltă semifinală se vor întâlni ACS Kinder Constanța și CS Mioveni.

JCS-Ștefan Moraru