Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Timp de 14 zile, Teatrul de Vest îşi suspendă spectacolele, ca urmare a depăşirii pragului de 1,5 cazuri de COVID-19 la mia de locuitori!

Măsura a fost luată în baza Hotărârii Nr. 49 din 13.10.2019 privind propunerea prelungirii stării de alertă și a măsurilor necesar a fi aplicate pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, se arată într-un comunicat de presă. Astfel, spectacolele „Prenumele“ (programat pentru astăzi, 16 octombrie, de la ora 19:00) și spectacolul „A fost odată ca niciodată … în America“ (programat pentru duminică, 18 octombrie, de la ora 11:00) se suspendă.

Ca urmare a depășirii incidenței cumulate în ultimele 14 zile a cazurilor din județ, măsura de închidere a teatrului se aplică pentru o perioadă de 14 zile, urmând a fi reevaluată la finalul acesteia. Biletele achiziționate își păstrează valabilitatea, putând fi utilizate la o reprogramare a spectacolelor. În cazul în care se dorește recuperarea contravalorii, aceasta se poate face la casieria teatrului.

„Ne pare rău pentru inconveniență și ne dorim, ca și dumneavoastră, revenirea la normalitate a teatrului pentru o activitate care să se desfășoare în deplină siguranță, atât pentru noi, cât și pentru spectatorii noștri“, a precizat managerul Teatrului de Vest Reşiţa, Florin Gabriel Ionescu.

JCS-A.G.