Taximetrist decedat, copil resuscitat, pe centura Caransebeşului - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Un accident rutier grav a avut loc în urmă cu câteva minute pe Centura Caransebesului, în urma unui impact violent între un autoturism si un autotren. Din primele informaţii se pare că au fost trei victime încarcerate!

Au intervenit pompierii militari din Caransebeș cu o autospecială ASAS si una de descarcerare, echipaje de poliţie şi de la ambulanţă.

O persoană de sex feminin a fost preluată de ambulanța SAJ si transportată la spitalul din Caransebeş, o fetiţă minoră, după manevrele de resuscitare, a fost transportată la Centrul de Primiri Urgențe Caransebeş, iar taximetristul a fost declarat mort! Cauzele producerii accidentului încă nu se cunosc! Șoferul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0, conform Poliției Caraș-Severin. Din imaginile surprinse de o cameră de bord, se poate observa cum taximetristul vrea să facă o manevră de întoarcere și intră de pe partea sa de mers exact în fața camionului care circula regulamentar, impactul fiind deosebit de violent.

UPDATE. Din păcate, la spital, cu toate eforturile medicilor, fetița în vârstă de 10 de ani, din Maciova, a încetat din viață!