Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Una dintre cele mai de perspectivă sportive ale CSȘ Reșița, luptătoarea Tania Adam, participă în aceste zile la Campionatul European U20. Sportiva pregătită de Florin Dință a câștigat la finalul lunii mai medalia de aur la Cupa României U20, obținând astfel biletul de participare la această competiție internațională!

„Sportiva Adam Tania, legitimată la Clubul Sportiv Școlar Reșița, împreună cu lotul României, participă la Campionatul European U20. Competiția se desfășoară în Spania, în perioada 26 iunie – 2 iulie. Consider că este cea mai importantă competiție pentru sportiva noastră și îi dorim pe această cale mult succes. Tania va participa la categoria 68 de kg!”, a declarat antrenorul Florin Dință.

Reșițeanca Tania Adam va debuta pe saltea, chiar astăzi, întâlnind pentru calificarea în sferturile de finală o sportivă din Macedonia!

ACTUALIZARE ORA 17. Tania Adam a pierdut în sferturile de finală! După ce a trecut de sportiva din Macedonia, reșițeanca a fost învinsă de o sportivă din Ucraina. Chiar și așa, Tania Adam rămâne în cărți pentru o medalie și va lupta joi în recalificări cu o lituaniancă. Dacă va trece de aceasta, Tania se va lupta pentru bronz cu o grecoaică. Vom reveni cu amănunte!

JCS-Ștefan Moraru