Caraş-Severin, Romania

ARMENIȘ – Un apel la 112 anunța, aseară, polițiștii din Caransebeș despre un accident căruia i-a căzut victimă un bărbat din satul Sub Margine, din Armeniș, care s-ar fi răsturnat cu tractorul, fiind inconștient!

„Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în timp ce un bărbat de 42 de ani din localitate executa lucrări în grădină, încercând să scoată cu tractorul, un copac (prun) din rădăcină, cu ajutorul unui cablu de tractare, tractorul s-ar fi răsturnat, iar bărbatul ar fi rămas încarcerat sub vehicul“, informează Poliția județului.

Din nefericire, echipajul SMURD care a ajuns la fața locului nu a mai putut decât să constate decesul bărbatului de 42 de ani. Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

JCS-A.M.

2 Comments

  1. Macar a murit la radacina unui prun, semn ca ii placea omului tuica ! Sigur a murit fericit si o sa bea pe lumea cealalta, pana se va satura ! Dumnezeu sa-l odihneasca, dar daca a lucrat duminica, l-a cam pedepsit !

  2. In Germania se lucreaza in agricultura si Duminica, chiar si romanii zilieri nu au nici o problema. Nu ii mai pedepseste nimeni. Sa nu incurcam neglijenta cu religia.

Adaugă comentariu