Știe cineva când se începe reabilitarea drumului DJ585 Ramna -Valeapai? - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Asta se întreabă Sebastian Danciu, un locuitor din zonă care susţine că îşi duce maşina la reparat tot din şase în şase luni!

„În principiu, se zicea că în primăvara anului 2021, dar ce să vezi? Luna lui martie e aproape gata și primăvara începe să treacă încet pe lângă noi. Sincer vă zic, de fiecare dată când am de mers undeva pe acest drum, mereu îmi pun aceasta întrebare, lovind cu mașina în gropi, pentru că nu am unde le ocolii. Sincer aș întreba mai departe, dar deja mă apucă rușinea (chiar dacă pe cei pe care îi întreb nu îi apucă, că dacă i-ar apuca, s-ar vedea ceva) să tot întreb pentru că nu vreau să zică că par disperat sau ceva… Eh, nu că nu aș fi puțin, din punct de vedere că tot din 6 în 6 luni trebuie să îmi duc mașina la verificat, că la ce drum este, te miri că mai ai probleme la direcție, una alta… Zici că mașina mea ar fi remorcă de camion la cât de des o duc la verificat, că numai remorcile sunt duse atât de des. În fine… Las poza asta aici, poate vreți și voi să faceți o vizită cândva și să vedeți ce vă așteaptă…“, spune Sebastian Danciu.

Dintr-o informare recentă pusă la dispoziţie de preşedintele Consiliului Judeţean, Romeo Dunca, am aflat şi despre situaţia acestui drum, mai exact faptul că „Reabilitarea și modernizarea DJ 585 Ramna – Valeapai, aproximativ 7 Km, a fost introdus în lista sinteză a CNI“. Acum totul depinde de Compania Naţională de Investiţii să acorde finanţare ca să se poată  demara lucrările.

JCS-N.C.