Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Descriem astfel lucrările care stau să înceapă la Stadionul Arsenal de pe Al. Bârzăviței, acolo unde va fi construită o bază sportivă modernă!

Este vorba despre un proiect finanțat prin CNI, care și-a desemnat deja câștigătorul licitației pentru execuția lucrării. Însă în vecinătatea stadionului se află o clădire de tip motel în care, printre altele, au funcționat și vestiarele vechii baze sportive. Primăria a încercat să salveze această clădire de la demolare, însă asta risca să pună în pericol derularea proiectului CNI, care prevedea demolarea construcției în cauză. „În consecință, am aprobat indicatorii pentru aprobarea demolării clădirii, constructorul se poate apuca de treabă. Promisiunea este că investiția va fi gata până la sfârșitul anului”, declara recent primarul Ioan Popa.

Viitoarea bază sportivă va avea un teren de fotbal cu dimensiuni omologate UEFA și FRF, cu nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori şi un teren mic pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis. De asemenea, vor mai fi construite o clădire de vestiare și administrativă și o parcare.

JCS-Ionel Ivașcu