Caraş-Severin, Romania

ANINA – Sportivii legitimați la Sport Star Anina au participat recent la Cupa României IKU 2021 la karate, competiție organizată la Timișoara!

Natalia Lucașciuc a obținut locul I, la kata, categoria de vârstă 8-9 ani, și locul III, la kumite, Maya Drăgilă a luat locul II, la kata, categoria 6-7 ani, Darius Bălan a obținut locul II, la kumite juniori, iar Alessia Iurea a terminat concursul pe locul III, la kumite, categoria de vârstă 10-11 ani.

„De remarcat faptul că Maya Drăgilă are cinci ani și a reușit să obțină locul II la categoria de vârstă 6-7 ani. Rezultatele obținute de copii sunt excelente. Ca de fiecare dată suntem pe podiumul de premiere cu mai mulți sportivi și acest lucru ne bucură foarte mult. Ne vom pregăti în continuare și sper să avem și mai mulți sportivi pe primele locuri la viitoarele concursuri. Intenționăm să mergem în luna decembrie la o competiție la Belgrad, dar trebuie să așteptăm să vedem ce măsuri vor fi în vigoare. Ar trebui să participăm la această competiție internațională în al doilea week-end din decembrie. Ne-am mai programat noi competiții și în vara acesta și n-am mai putut participa. Vom vedea ce va fi”, a declarat antrenorul Marian Meșinschi.

JCS-Ștefan Moraru