Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Tinerii judoka de la cluburile Muncitorul Reșița, Energetica Caransebeș și CS Oțelu Roșu s-au evidențiat la turneul internațional Cupa „Drobeta”! Competiția a reunit la start peste 400 de sportivi din România, Bosnia, Ucraina, Macedonia, Moldova, Grecia, Bulgaria, Croația și Serbia!

Muncitorul Reșița s-a prezentat la concurs cu 10 sportivi, care au urcat de mai multe ori pe podium. La U18, Teodora Geamănu s-a clasat pe locul III, la U14, Rebeca Șerban a obținut locul II, Alexia Țeicu la U12 a fost pe locul II, Lidia Werner, tot la U12 a luat bronzul, la fel ca Bianca Mitrof, iar Alexandru Toth, tot la U12, a obținut locul II.

De la Energetica, la U12, Adriana Litu a obținut locul I la categoria +57 de kg. La U14, Raluca Heghediș s-a clasat pe locul II la categoria 40 de kg, Maria Ianchiș a fost pe III la categoria 48 de kg, iar Iris Bona a luat bronzul la categoria 57 de kg. Pe locul V s-a clasat Ianis Lupșoreanu la categoria 60 de kg. La U16, Gabriela Cîrcu a luat bronzul la categoria 52 de kg.

S-au remarcat de la Oțelu Roșu, la U12, Dariana Blagoe (categoria 40 de kg), Marisa Mironesei (categoria 44 de kg), Alisia Mărgan (categoria 48 de kg) și Sorina Ispir (categoria 52 de kg), toți clasându-se pe locul II. Casiana Lup și Lorena Vișan, ambele la categoria 40 de kg, au terminat pe V. Cristian Slidak s-a clasat tot pe locul V la categoria 42 de kg, la masculin. La U14, Delia Opârlescu a luat argintul la categoria 36 de kg, iar Amirah Oprișor și Gabriel Văduva au luat bronzul la categoria 57, respectiv 66 de kg.

JCS-Ștefan Moraru