Sperante resitene pentru viitorul apropiat - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Nou-promovata Gloria Reşiţa a înregistrat încă un rezultat de egalitate pe teren propriu, 1-1 cu Bihorul Beiuş.

După această partidă, antrenorul echipei Gloria Reşiţa, Andrade Bichescu, a declarat: „Al treilea meci, îl considerăm al treilea eşec. A treia etapă consecutiv întâlnim una dintre pretendentele la promovare, care nu a fost cu nimic peste noi ca joc. O neatenţie la începutul jocului. Se vede lipsa de experienţă care ne-a costat şi pe parcurs, atunci când n-am reuşit să concretizăm nici măcar acele câteva ocazii pe care ni le-am creat. Ceea ce îmi dă speranţă pentru viitor este că am reuşit să creştem de la o etapă la alta, iar astăzi, unde am avut un arbitraj exemplar, s-a văzut că putem să practicăm un joc bun, un joc care să ne aducă chiar deasupra echipelor cu pretenţii din seria noastră. Rezultatul nefavorabil ne dă peste nas deocamdată, dar dacă avem răbdare şi consecvenţă în pregătire putem să creştem frumos în acest campionat“.

De partea cealaltă, Adrian Anca, antrenorul celor de la Bihorul Beiuş, şi-a arătat nemulţumirea faţă de jocul echipei sale: „Nu sunt mulţumit de joc şi nici de rezultat, mai ales că în prima repriză am ratat vreo trei-patru oportunităţi. Nu sunt mulţumit de atitudinea unor jucători care din nou au lăsat de dorit“.