Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Așa a caracterizat managerul demisionar al spitalului din Caransebeș, Călin Grozăvescu, evenimentele din ultimele săptămâni care au culminat astăzi cu plecarea sa de la conducerea unității spitalicești!

Într-o declarație acordată Jurnal CS și Caon.ro, medicul Călin Grozăvescu a precizat că avea legea de partea lui pentru a rămâne manager, însă a preferat să demisioneze, sătul de unele personaje cu care a intrat în contact în ultimele luni.

„În ciuda faptului că s-a tranșat problema de legalitate și că am dreptul să rămân manager al spitalului, astăzi mi-am dat demisia din această funcție. A fost o funcție pe care nu mi-am dorit-o, pe care am acceptat-o strict datorită unui sentiment de patriotism local, pentru că nimeni altcineva nu a vrut-o și trebuia să existe cineva care să gestioneze trecerea spitalului prin criză. Din păcate, pe lângă criza sanitară și financiară care era evidentă, a trebuit să gestionez și o altă criză, reprezentată de un spectacol de prost gust, cu personaje umplute până la refuz de vanitate, încleștate într-un război grotesc și suprarealist al orgoliilor, un circ cu clovni hidoși și răi, de care, inevitabil, a trebuit să îmi leg numele, în condițiile în care pe mine nu mă caracterizează astfel de atribute. M-am trezit în acest iureș, fără să vreau și fără să am la dispoziție uneltele și resursele necesare pentru a-l gestiona. A fost o experiență cu adevărat interesantă, inedită, pe care o voi pune în CV-ul universului meu emoțional. Orice experiență e pozitivă, indiferent dacă e bună sau rea, dar totul are o limită și atunci când simți că se transformă în ceva nociv e necesar să știi să apeși pe frână. Vă mulțumesc tuturor celor implicați care m-au ajutat sau nu, deoarece cu toții ați contribuit la o lecție de viață pe care a trebuit să o învăț”, a spus medicul Călin Grozăvescu, care se va ocupa mai departe de secția de Radiologie-Imagistică a spitalului caransebeșean.

JCS-R.M.

Enable referrer and click cookie to search for pro webber