Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Așa a caracterizat managerul demisionar al spitalului din Caransebeș, Călin Grozăvescu, evenimentele din ultimele săptămâni care au culminat astăzi cu plecarea sa de la conducerea unității spitalicești!

Într-o declarație acordată Jurnal CS și Caon.ro, medicul Călin Grozăvescu a precizat că avea legea de partea lui pentru a rămâne manager, însă a preferat să demisioneze, sătul de unele personaje cu care a intrat în contact în ultimele luni.

„În ciuda faptului că s-a tranșat problema de legalitate și că am dreptul să rămân manager al spitalului, astăzi mi-am dat demisia din această funcție. A fost o funcție pe care nu mi-am dorit-o, pe care am acceptat-o strict datorită unui sentiment de patriotism local, pentru că nimeni altcineva nu a vrut-o și trebuia să existe cineva care să gestioneze trecerea spitalului prin criză. Din păcate, pe lângă criza sanitară și financiară care era evidentă, a trebuit să gestionez și o altă criză, reprezentată de un spectacol de prost gust, cu personaje umplute până la refuz de vanitate, încleștate într-un război grotesc și suprarealist al orgoliilor, un circ cu clovni hidoși și răi, de care, inevitabil, a trebuit să îmi leg numele, în condițiile în care pe mine nu mă caracterizează astfel de atribute. M-am trezit în acest iureș, fără să vreau și fără să am la dispoziție uneltele și resursele necesare pentru a-l gestiona. A fost o experiență cu adevărat interesantă, inedită, pe care o voi pune în CV-ul universului meu emoțional. Orice experiență e pozitivă, indiferent dacă e bună sau rea, dar totul are o limită și atunci când simți că se transformă în ceva nociv e necesar să știi să apeși pe frână. Vă mulțumesc tuturor celor implicați care m-au ajutat sau nu, deoarece cu toții ați contribuit la o lecție de viață pe care a trebuit să o învăț”, a spus medicul Călin Grozăvescu, care se va ocupa mai departe de secția de Radiologie-Imagistică a spitalului caransebeșean.

JCS-R.M.

8 Comments

  1. Nu trebuia sa accepti sa fii marioneta sefului consiliului spagarilor, si nu ai fi trecut prin injuraturi si oprobiu public.

    • Corina, la ce te referi, rasista mica si obraznica ce esti tu? 🙂 Ai fost si tu prin aceleasi paturi prin care a trecut si Mihaela Popovici? Comentariul asta din care pat l-ai scris? Al lui Felix Motanu? Sau al lui Nelutu Mocio? Sau poate al lui Schizo Cicutzu? Oricum ne-am dat seama ca faci parte din „armata” de cadre Pro (stitutie).

  2. Asta puteti voi, fanii celor doi infractori cu probleme la mansarda, injuraturi si oprobriu public. Daca cineva nu va e pe plac, cum a fost dr. Grozvescu, il injurati de dimineata pana a doua zi dimineata.

  3. Judecand dupa fizionomiile celor implicati si dupa luarile de pozitie, imi dau seama ca domnul Grozavescu este de o calitate net superioara domnului Cican. Mai mult decat atat, domnul Grozavescu cred ca a trait mult mai mult in sistemul medical fapt ce il califica pentru functia respectiva. Domnul Cican pare doar un trist si incompetent (ca marea majoritate) personaj politic. Din pacate cei care au de pierdut ca de obicei suntem noi, oamenii de rand. Mai am o singura intrebare: domnul Adrian Cican este cumva ruda cu infractorul Cican, marele evazionist? Ar fi prea trist…

      • Deci sa inteleg ca domnul Adrian Cican are un frate care este infractor, condamnat in dosare de evaziune fiscala??? Daca acest lucru se confirma atunci am niste rezerve foarte mari relative la toate deciziile luate de acest Adrian Cican in spital. Iar daca activitatile acestuia sunt ilegale atunci va avea de suferit si primarul, fiindca el este cel care l-a girat si a insistat cu Cican. Gurile rele spun ca Parchetul deja analizeaza cel putin doua spete diferite referitoare la deciziile domnului Cican din perspectiva de manager al spitalului. Daca se constata ca faptele au natura penala atunci…

  4. Lasand la o parte sefia spitalului, ma intreb cine poate sa inteleaga pe primarul Felix Borcean? A candidat din partea PNl dar PNL nu il mai sustine. A cochetat cu USR prin prietenul dumnealui Curelea dar USR nu il mai sustine fiindca momentan e foarte apropriat de ProRomania si implicit de Nelu Mocioalca prin incrancenarea cu care il sustine pe acest Cican, care este membru al partidului ProRomania. De fapt primarul Felix Borcean a mai avut o legatura stransa , poate prea stransa:), dar pasagera ce e drept, cu ProRomania prin aventura cu domnisoara sau doamna Mihaela. Tinand cont de partidele politice reprezentative in judet imi pare ca domnul primar Felix Borcean are viitor politic fie in partea stanga a spectrului: ProRomania sau PSD fie la Uniunea Ucraineenilor. Cu alte cuvinte, domnul primar Felix Borcean intra in istoria postdecembrista ca nimic altceva decat ca un traseist politic. Pacat pentru un om care la un moment dat reprezenta o speranta. Nu politica e koorva, ci mizerabilii care o practica.

  5. Pentru cei care n-ati inteles sau va faceti ca nu intelegeti. Mesajul doctorului Grozavescu este adresat celor doi clovni hidosi care incearca cu orice pret sa-si ascunda furtisagurile facute in ultimele 10 luni la spital. Se aude la Rusca ?!

Adaugă comentariu